Ridkläder ska man ha i stallet!

Inte i skolan.

Ridkläder är snyggt. Galet snyggt. Figursytt, färger som matchar, märken och detaljer som står ut, svindyra, dyra och dyrare. Men ärligt talat, att ha på sig ridkläder till skolan är väl ändå för mycket? Eller på stan?

Jag förstår verkligen inte det modet.

Boots med flärp där bak som ser ut precis som om man har köpt dom på hööks för 199 kr, men egentligen såldes för tre-fyra gånger så mycket pengar i en affär där jag vanligen handlar märkeskläder? Eller byxor som säljs både av kapphal och lindex och i svindyra affärer, som ser ut precis som Mountain Horse-ridbyxorna som jag köpte på Göteborg Horse Show i våras? Kavajer som ser så äkta ut att jag skulle kunna tävla i dem?

Det där är visserligen bara kopior utav hästmärkena. Så okej då, jag tycker bara det är lite löjligt, men när jag ser folk som har på sig hästmärken då skrattar jag ^^

En HV-Polo-pike eller en Kingsland-tröja? Jag fattar inte meningen.

De som inte rider eller är hästintresserade fattar inte att det är svindyra kläder eller superhett märke du har på dig. De som rider skrattar bara. Eller? Jag skrattar i alla fall. Hästkläderna är bara snygga när man är på en hästtävling och skryter med sina nya grejer. Inte i skolan eller på stan. I stallet.

Håller du med eller inte? :)
Kommentera!

Kommentarer
Postat av: Lovis

Ojojoj. Ridkläder är jävligt snyggt att ha i stallet, men på stan och bi skolan? oO' Håller helt klart med dig. Tror jag också skulle skrattat om jag såg en som gick i rena, nya kläder som ser ut som ridkläder (:

2010-10-18 @ 07:24:48
Postat av: Johanna

Jag håller med, lätt. Haha, så kostigt att ha ridkläder till vardags lix ^^

2010-10-18 @ 09:03:00
URL: http://psjohanna.blogg.se/
Postat av: Julia (fotoblogg)

Håller med dig! :)

2010-11-12 @ 17:55:52
URL: http://kindofjulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0