Valpfotografering i Falköping

Hemma från släkten i Falköping nu :) Hade en mysig dag där med en massa valpar som skulle fotas. Fick gå upp vid 8 dock, inte precis vad man längtar efter på en lördag. Speciellt inte eftersom jag ska åka på tjejkväll senare ikväll, jag kommer vara så himla trött ^^ Sov inte mer än 6 timmar i natt heller. Jag får snart börja lägga mig vid 7 känner jag, är alltid trött .___. Skönt att det är lov i alla fall. Sova 14 timmar varje dygn - Check :D

Valparna som fotades var 8 små Bichon Havanias från www.honungsmane.com . Fyra flickor och fyra pojkar. 5 helvita, två vitsvarta och en nästan helsvart. Så galet söta hundar ^^ Alla hundar är söta när dom är valpar ;) Fast jag gillar verkligen inte lukten utav hundvalpar. Inte utav vuxna hundar heller för den delen, och nu luktar hela min klasströja hund ^^ Jag är verkligen ingen hundmänniska, som sagt. Men men!

Jag tror jag tog upp mot 200 kort på varje valp. Det var inte lätt att få dom att sitta stilla, stå fint och se glada ut på samma gång. Men det gick till slut. Jag hade tänkt visa några roliga bilder men Johanna var väldigt snabb med att radera och rensa så det blev bara ett par stycken kvar på varje hund ^^

hund

hund

hund3

hund4

hund5

Några stycken utav bilderna :) Som sagt, galet söta hundar ^^ De flesta skulle vad jag förstod hämtas i helgen och under nästa vecka. Det var bara en utav dom som inte hade blivit såld. En svartvit hona om jag inte har helt fel.

Jag var ju med nere i skåne hos Pappa Marzipan när mamma Nova parades, tillsammans med mormor :) På vägen hem gissade vi på hur många valpar det skulle bli. Hon sa 7 och jag sa 8, fyra utav varje kön ^^

hejda

Länge sedan sist

Har det varit :)

Jag skyller på att det har varit mycket i skolan, men jag har inte direkt suttit med läxor hela kvällarna så jag är egentligen bara lat :) Har inte haft så mycket att blogga om heller.

Det regnar riktigt mycket här i Alingsås. Ännu mer i Göteborg. Det är så himla trist. För ett par dagar sedan var vädret värsta fint, frost på mornarna och sol på eftermiddagen, nu är det regn regn regn och blåst. Jag längtar inte tills det blir snö. Jag hatar allt med vintern .___.

Lights, in, Alingsås, ljus i alingsås, hus,

Men det är i alla fall mysigt med mörker. Jag vill verkligen inte att det ska vara mörkt hela tiden, men på natten är det fint. Fast denhär bilden tog jag på väg hem från skolan i måndags -.- Jag vet, roligt att jag är hemma vid halv 7 när jag slutar sent. Nej, verkligen inte. Bilden är på ett hus nära mig, det är en del av Ljus i Alingsås-slingan. Väldigt fint belyst tycker jag :)

LIA B&V

Ett spökhus :)
Halloween är ju snart på tal om spökhus! Mysigt :D Jag gillar halloween, skulle hemskt gärna bo i USA där det firas ordentligt. For the record - Jag tror inte på spöken eller andar (;

Jag och min johanna - www.psjohanna.blogg.se - och agnes - www.baraagnes.blogg.se - som är hemma från Kiruna i två veckor nu, tog en fika på Espresso House, som för övrigt är det bästa fiket någonsin, innan skolan imorse. Så himla mysigt var det, och galet kul att få träffa agnes som jag inte sett sen i typ... augusti.
Det kändes konstigt att åka till skolan sen, hela veckan blir väldigt konstig när jag börjar vid 12-12.30 varje dag. Hinner knappt vakna innan det är dags att gå och lägga sig känner jag. Och speciellt idag när jag vaknade vid halv 10 (som ju verkligen är sovmorgon när det är en vanlig skoldag lix) och gick in till stan och tog en varm choklad och kladdkaka till frukost. Frukost som kostade 60 (!) spänn, men det är värt det :) Och man får ju värsta rabatten med CSN-kortet, halleluja, lite farligt för mig och johanna bara, som går förbi typ 5 Espresso-House-caféer på vägen hem från skolan.

Kom ifrån ämnet en del nu ^^
Men det känns som om jag har hunnit med värsta mycket idag och det är ju bra! Gått i skolan och allt. Vi hade en vikarie på historian och matteprov. Ingen samhäll, kompledigt för att vi gick på en rättegång i torsdags morse. Så jag var hemma hyfsat tidigt :)

Jag fick pizza till kvällsmat och hade liten sparad Ben & Jerrys i kylskåpet :) Imorgon bär det av till Falköping, jag ska fotografera min moster och mormors valpkull som är... 10 eller 8 veckor eller något sådant ^^ www.honungsmane.com är min mosters hemsida :) Bichon Havanais föder hon upp. Små hundar. Jag gillar inte små hundar ^^ Först ser de ut som råttor och sedan riskerar man att trampa på dom hela tiden ^^ Jag gillar inte hundar över huve taget faktiskt.

hejda

Väldigt Fotosugen!

Jag blev helt galet inspirerad nu kände jag. Det kan ha något att göra med att jag sitter med min hemtenta och bara letar efter en anledning att lägga ifrån mig den i och för sig.

Men helt galen sugen på att fota och redigera bilder är jag!

Jag har kollat på en massa bröllopsbilder på några galet fina fotobloggar, om ni undrar varför. Det är helt sjukt fint. Lätt att jag ska fota ett bröllop någon gång. Någon som ska gifta sig snart? ^^ Jag känner att jag vill gifta mig om en vecka eller så bara för att det ser så himla fint ut :)

Jag fick en ide om bilderna som jag la upp här om dagen, som jag ska skriva ut, rama in och sätta upp på min vägg :) Funderar på att ta bilden på Eiffeltornet -

Paris, Eiffeltornet

Och beställa den som en planch från typ vistaprint eller extrafilm :) Så att den verkligen blir stor. Men då funderade jag också lite på att kanske redigera den till sepia eller svartvit också :) Vad tycker du?

Paris, eiffeltornet

Paris, eiffeltornet

Paris, eiffeltornet

Kommentera :)

hejda

Plugga, nu eller senare?

"En annan dagen är den bästa om du behöver få något gjort." Speciellt om den andra dagen är en dag långt långt bort från idag. Och om ingen annan dag finns, fungerar en timme, en annan stund eller en annan gång minst lika bra.

Det har alltid varit lite utav mitt motto ;) Men nu känner jag att jag går på gymnasiet. Måste verkligen ta tag i hemtentan som jag har att göra nu tills på fredag. Men jag är väldigt opepp. Jag har gjort ungefär allt som man kan göra för att slippa plugga sedan jag kom hem vid typ halv 3 idag. Städat rummet, rensat på skrivbordet, ätit, sett på TV, lagat mat, ätit macka, städat, lekt med min katt, sett på lite tv till, skött om min farm på farmville, läst mina mail, kollat i Hööks-katalogen och nu till slut kan jag inte komma på något mera ^^ Blogga får bli det sista jag gör helt enkelt.

Jag har valt att skriva om kolonialiseringen som Europa höll på med under 1500-1700. Ska presentera lite fakta och så för att få G och för MVG-VG så var det en skitjobbig punkt -.- Dra slutsatser, konsekvenser, orsaker och massa mer. Jag orkar inte .___. Jag brukar alltid missa en massa när det är såna uppgifter. Tur att jag har till på fredag att bli klar i alla fall. Men jag ska göra klart G-frågan idag i alla fall. Om du råkar vara expert på detta så får du hemskt dela med dig av dina kunskaper ;)

hejda


Bilder - Tavlor

Hejhej bloggen ^^

Jag har tänkt lägga upp några bilder och visa som jag tänker skriva ut och sätta upp i mitt rum när jag har hittat ramar :) Jag har väldigt mycket plats på väggarna i mitt rum och bilder är ju så himla härligt :) Hittils har jag hittat 3 bilder som jag verkligen vill ha bland de ca 14000 bilder som jag har på datorn.
Jag har inte ramar ännu dock. Ska gå upp till affärerna i Alingsås och se om de har några fina i veckan, eller om jag hinner gå förbi någonstans i Göteborg.
Jag har tänkt mig att de antingen ska vara vita eller rosa, helt vanliga. Eller antika med en massa mönster som står ut, i svart eller guld. Så jag får se vad jag hittar. De får ju inte kosta en hel förmögenhet liksom, jag måste köpa 4 färgpatroner för 150kr styck så jag kan skriva ut bilderna -.-

Här är bilderna :) Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker om dem!

Flygplan, flygbild, moln, flyg, paris

En bild från flygplanet, strax innan vi landar i Sverige efter ett par dagar i Paris. Men det är inte själva Parisresan jag tänker på när jag ser bilden, utan alla resor som jag har varit på. Och känslan av att sitta i ett flygplan. Jag älskar att flyga. Det är verkligen en utav de tio bästa sakerna här i livet :) Så himla härligt! Så denhär bilden, redigerad så att den blir något ljusare tror jag, ska absolut få sitta uppe på väggen!

Paris, Eiffeltornet

Denhär bilden tog jag när jag stod på Triumfbågen, första dagen i Paris. Jag gillar inte Paris något vidare, det var en ganska tråkig resa. Hade mycket hellre åkt till London en tredje gång, men Paris är ju Paris, och nu kan jag ju i alla fall säga att jag har varit där. Men jag gillar ändå bilden väldigt mycket och färgerna är fina tillsammans med flygplanet :)

Tysk ridponny, Catwalk, Cattis, brun ponny, fux, svettfux, häst

Den sista bilden föreställer ju såklart Catwalk :) Detta är en utav mina absoluta favoritbilder. Jag är lite tveksam på om jag ska byta ut den och ta en bild från london när jag var där med klassen istället. För att följa temat med resebilder och grå-bruna färger. Vad tycker du?
Men jag ska ha denhär bilden i alla fall, kanske ska sätta upp den över min säng istället.

hejda

Ridkläder ska man ha i stallet!

Inte i skolan.

Ridkläder är snyggt. Galet snyggt. Figursytt, färger som matchar, märken och detaljer som står ut, svindyra, dyra och dyrare. Men ärligt talat, att ha på sig ridkläder till skolan är väl ändå för mycket? Eller på stan?

Jag förstår verkligen inte det modet.

Boots med flärp där bak som ser ut precis som om man har köpt dom på hööks för 199 kr, men egentligen såldes för tre-fyra gånger så mycket pengar i en affär där jag vanligen handlar märkeskläder? Eller byxor som säljs både av kapphal och lindex och i svindyra affärer, som ser ut precis som Mountain Horse-ridbyxorna som jag köpte på Göteborg Horse Show i våras? Kavajer som ser så äkta ut att jag skulle kunna tävla i dem?

Det där är visserligen bara kopior utav hästmärkena. Så okej då, jag tycker bara det är lite löjligt, men när jag ser folk som har på sig hästmärken då skrattar jag ^^

En HV-Polo-pike eller en Kingsland-tröja? Jag fattar inte meningen.

De som inte rider eller är hästintresserade fattar inte att det är svindyra kläder eller superhett märke du har på dig. De som rider skrattar bara. Eller? Jag skrattar i alla fall. Hästkläderna är bara snygga när man är på en hästtävling och skryter med sina nya grejer. Inte i skolan eller på stan. I stallet.

Håller du med eller inte? :)
Kommentera!

Väldigt länge sedan jag red sist!

Hej bloggen :)

Jag spenderade min fredagskväll på ett väldigt mysigt sätt. Hos johanna - www.psjohanna.blogg.se - med två väldigt bra filmer, massa prat och Ben & Jerrys glass :D Det kunde knappast bli bättre. Sedan sov jag hos henne och det var väldigt mysigt. Jag drömde att hennes hus brann upp och att hennes pappa körde hela vägen från sig till henne för att rädda oss. Jag har drömt typ samma grej tre gånger nu, alltid när jag sover hos henne. Vad är grejen med det lix? ^^ Vi får hoppas att jag inte är synsk ;)

Vi vaknade vid 9 på morgonen idag. Johanna tyckte att det var en vanlig tid -.- Jag kände det som om jag hade sovit i typ två timmar och var helt död. 2 är en okej tid att vakna på en helg. Helst kvart i 3. Tycker jag då ^^

Men det var helt galet vackert ute, så det var nästan okej att gå upp så tidigt.
Vi åt frukost, johanna har de konstigaste matvanorna, och sedan cyklade vi ut till hennes stall. Det var väldigt kallt. 0-gradigt liksom :o Vart tog hösten vägen, det är ju snart vinter? !

Frost, Blå, lila, blomma

Jag hade kunnat ta 200 bilder på denhär blomman, men det är bara jag som tycker att det är kul att stå ute och frysa som fan för att ta bilder som inte skiljer sig så mycket på samma motiv ;)

frost, åker, landskap

Lite stolt över mig själv som lyckades ta denhär raka bilden ifrån cykeln ^^ Jag tog en till med värsta fina motivet, samma åker fast nederdelen var vita ensilagebalar med glittrande frost på istället för denhär risiga busken. Men den var väldigt sned. Jag höll på att cykla ner i diket typ ;) Jag och cyklar är inte vänner.

Gäss

Gäss eller ankor eller vad dehär djuren nu är, är utan tvekan de hemskaste djuren i världen. Jag blev så himla skrämd när de började skrika åt mig ^^ Det var bara att skrika tillbaka som tur var, så sprang dom undan. Men fy vilka läskiga djur, jag lär ju drömma mardrömar ^^ Dom var ju överallt också.

Men dethär djuret är inte lika hemskt :)

Alegro, tysk ridponny, fux, häst, ponny

Alegro :) Som har äran att vara med på min header och på mina visitkort ^^
Han är så gaaalet söt :) Och en väldigt rolig ponny. I en väldigt bråkig ålder nu dock. Ska bråka och inte göra som johanna - www.psjohanna.blogg.se - säger. Inte lydigt -.-

Johanna & Alegro, collage

Lite bilder från när Johanna red bebisen :)

Sen fick jag rida. Haha ^^ Jag har bara ridit honom en gång tidigare, och då var han fyra år och de hade precis köpt honom. Men nu är han 6 och det är lite skillnad! Och en väldigt stor skillnad på min bäbis och honom, även om dom båda är 6-åriga tyska ridponnyer. Man märker att det är fullblodslinjer i Cattis och mer welsh i Alegro.
Men jag gillade honom. Han är så himla mysig och väldigt personlig :)
Han blev väldigt tveksam när jag skulle kräva saker av honom, och vänster varv var uppenbarligen hans dåliga varv. Mitt också -.- Men det gick bra :)
Jag var lite stel när jag hoppade av kände jag och väldigt otränad ^^

Anna Thistla & Alegro

Johanna tog kameran och tog ett par bilder. Denhär var den enda som jag inte skämdes galet mycket för att lägga upp så det blev den. Bevis på att jag rider lix ^^
Jag är ovan att se mig själv i svart hjälm. Jag gillar min bruna bättre känner jag. Viktigt att veta, eller hur? ;)

hejda

Dagens vill ha!

Jag vill så galet gärna ha en sånhär klocka känner jag:

Klocka Urban Outfits

Jag skulle kunna tänka mig en lite mindre klocka också.
Men denhär är ju bara cool. Gå att kombinera med det mesta också :)

Jag är väldigt inne på att köpa smycken nu känner jag. Hittade en galet fin ring på glitter idag, en stor guldfärgad blomma, som jag hade köpt om jag hade haft pengar över :) Men jag har aldrig pengar -.-

Jag hade också gärna kunna ta lite cocacola om någon skulle vilja köpa det åt mig :) Jag är lite colaberoende ser ni, och idag så fick jag bara fusk-cola på Subway. Det var inte riktigt nog!

hejda


Veckans blogg!

Jag tävlar om att bli veckans blogg hos Emma - www.emmaahw.blogg.se - Rösta väldigt gärna på mig, nummer 7 :) 

Gå direkt till inlägget där du kan rösta: http://emmaahw.blogg.se/2010/october/veckans-blogg-3.html#comment

Syrran var på någon slags hästmässa i Borås igår, och jag ska blogga lite om hur dressyrtävlingen i lördags gick och slutade :) Lite senare. Jag har ingen skola idag, så himla gött :D

hejda

Höstbilder från Falköping

Jag har varit i Falköping hela dagen idag :) Åkte vid halv 9 och kom hem halv 7. Jag hade en väldigt mysig dag när jag passade mormors/mosters valpar medan mormor åkte till skövde och shoppade. Tjänade en slant också, och det är verkligen inte illa. Jag är stenrik nu ^^ Får se om jag åker till allum i partille nästa helg eller så, jag går ju sent nästa vecka så då kommer jag inte hinna efter skolan. Det finns så himla mycket som jag vill och (nästan) behöver köpa nu!

När mormor kom tillbaka vid lunch tog vi bilen och åkte till en skog utanför falköping där mamma bodde när hon var liten, och gick ut på en mysig promenad med hundarna. Min kamera var självklart med som tur var, för det var galet fint där vi gick :) Och det har varit sånt himla härligt väder! Om det ska se ut såhär hela oktober så kan jag faktiskt stå ut med hösten.

I skogen så fanns det massvis med roliga skyltar. Gatuskyltar. Riktigt wierd ^^

Petsamo Plantskola i Falköping

Petsamo Plantskola säger denhär skylten. Aaa, men visst, var? Mitt ute på kalhygget eller? ^^

Huvud i Putsen Falköping

Och Huvud i Putsen, en världsmetropol till vilken man kommer om man följer denhär igenväxta stigen rakt in i trollskogen strax utanför Falköping, Sverige ^^ Den som har satt upp dehär skyltarna kan inte ha varit helt riktig i huvudet, eller så hade han jävligt kul ^^ Det hade jag i alla fall ;)

Sjö, Träd, Höstfärger

Mitt i skogen så låg det en liten sjö. Bilden är inte redigerat utan träden speglade sig så klart i vattnet. Så himla fint, jag blev värsta förvånad när jag såg det.

Svartvita träd

Vilken bild är finast? Den mörka svartvita eller den ljusa? :)

Höstfärger

Mer bilder kommer inom kort :)

Det går dåligt med hemsidan

Programmet som jag använder för att koda min hemsida i, Ace HTML 6 Pro, har helt slutat fungera -.- Det vill bara inte starta sig, påstår att min 30-dagars gratis provtid med programmet är över. Men hallå, jag har faktiskt köpt programmet och haft det i typ ett år nu, inte bara laddat ner en testverison för en månad sedan -.-
Och när mamma och pappa röjde i skåpen för ett tag sedan kastade de utav någon anledning alla förpackningar till våra cd-skivor och satte in alla skivor i en mapp. Dom skrev serienummer, nycklar osv på skivorna - men pappas handstil är helt oläslig och jag har provat så många kombinationer nu att programmet snart kommer spärra mig ^^

Jag kan alltså inte fixa med min hemsida över huvetaget nu, vilket gör mig väldigt irriterad. Jag vill ju att den ska se likadan ut som bloggdesignen .___. Men nej. Självklart ska det jäklas med mig. Jävla datorer.
Så nu står den bara där, halvfärdig och lagom oseriös och jag är inte pepp på någonting som gäller varken hemsidan eller bloggen känner jag (N)

Jag får se om jag kan be min syrra kolla på skivan och se om hon tolkar pappas kryptiska tecken på något annat sätt ^^ Han själv klagar på att han inte ser så smått, inte ens med glasögon ;)

Men besök ändå www.thistla.se - Det finns ett par hundra bilder i fotogalleriet att kika på och gästbok :) Och ditt besök är ju bra för min statisk ^^

Jag har köpt detdär godiset som jag snackade om nu :) Gelenappar, dom röda med gult skaft är godast, jordgubbsbomber och sockerbitar! Haha, en väldigt varierad påse ;) Men det är gaaaalet gott.

Nu ska jag kika på vad vi ska ha för idrott nästa vecka. Hoppas inte det är livräddning. Jag vill inte ha livräddning :(
hejda

Äntligen är det helg!

Hejhej bloggen :)

Tidig fredagskväll är det nu, troligtvis den bästa tiden på hela veckan. Så himla skönt att bara ha kommit hem från skolan, vara fri från läxor och ha hela helgen framför sig! Min helg blir soft, jag ska till falköping imorgon och vakta mormors hundar för att tjäna lite pengar och då måste jag visserligen vakna halv 8, men hundarna är lugna så jag kan sitta där och bara ha det så himla mysigt :) Läsa en bok och sitta vid datorn hela dagen typ. Jag tror att jag ska ner och köpa lite godis från Hemakväll snart så jag har något gott att äta.

Om jag inte hade åkt till falköping tror jag att jag hade följt med jonna ut till stallet och kollat på tävlingarna. Alingsås - www.alingsasryttarsallskap.nu - anordnar nämligen finalen i division... III? Tror jag, haha, dåligt av mig att inte ha koll på i vilken division min syrra tävlar min ponny ^^
Det var helt galet många starter tydligen. Jag undrar om parkeringen på anläggningen kommer räcka till? Det brukar vara lite tajt med platser när det är fulla klasser.

Men det är inte konstigt att det är så himla många anmälda, det finns verkligen inte många dressyrtävlingar för ponnyer i närheten. Johanna - www.psjohanna.blogg.se - ska tävla i... Gråbo? Eller något sånt, nästa helg, en dressyrclearround. Men nu när syrran har tävlat har det i princip bara funnits lagklasserna att anmäla sig till. Tråkigt. Det borde finnas mer dressyrtävlingar tycker jag, speciellt på våren.

Min syrra ska i alla fall starta vid halv 3 första gången i morgon. Då fattar ni att det är galet många ryttare ^^ Stackars domare. De första ekipagen i varje klass är ju kul att se på, men efter den femte som rider ett program har man tröttnat. Jag tycker dressyr är galet segt, till och med Kür-programen som ändå inte ser helt likadana ut. Men jag kollade på ett youtube-klipp med Tortilas, eller hur han stavas, den svarta hästen som är världsmästare i Kür, från VM, och det var ju lite kul såklart. Helt gaaalet fin är han den hästen.
Men förutom det, så nej tack. Inte dressyrtävlingar.

Startfältet brukar ju inte vara så himla imponerande heller. Tråkiga bruna ponnyer som rids utav 18-åriga tjejer som trycker ihop dem för att de ska gå fint, ungefär. Om man är 18 och rider sin D-ponny för sista året, i LC på lokal nivå borde man nästan skämmas tycker jag ^^ Självklart beror det helt på anledningen till varför man väljer att starta hästarna i såhär, men över lag är det min åsikt. Det är dålig stil faktiskt, att ställa upp i en klass där det finns yngre ungar som tex min syster, som kämpar med sin häst och inte har växt ur den eller haft den i 6 år. Det är inte så konstigt om dehär 18-åriga tjejerna vinner liksom :)
Mycket tråkigt.

Jag har ingen koll på vilket lag det är som leder division III i ponnydressyr nu, men från mamma och syrran har jag hört att Nääs ligger bra till och att Alingsås varken är bäst eller sämst. Nu hoppas vi på storvinst på hemmaplan såklart :)
Annars har vi ju alltid elit-laget att vara stolta över ^^

Notera Vi:et.

Det är en sportsterm som jag brukar skälla på andra när dom använder. Haha ^^
Speciellt fotbollsspelare och andra lagsportssupportrar.
När laget vinner eller det går bra för dom, då säger de lata människorna bakom TV-skärmarna att "det gick bra för oss!" eller "fan va bra vi är!" eller "Vi leder stort!" men om laget som de håller på skulle förlora, då är det plötsligt inte Vi längre, utan "dom". Haha ;)

Ett litet random inlägg här :)

Jag blev lite deprimerad utav dagens väder, hade tänkt gå ner till mjörn och fota höstträden som speglar sig i vattenytan, men det har varit molnigt sedan jag kom hem vid halv 3 idag. Himla tråkigt. Får se på lördag :)

hejda

Galet roligt YouTube-klipp

Är inte detta bara världens sötaste och roligaste lilla ponny? ^^



Åh, jag skrattar som en galning när jag kollar på det ^^ Stackars lilla unge :)

hejda


Visitkorten, äntligen!

Äntligen kom mina visitkort hem i brevlådan :)
Det har tagit väldigt lång tid för dem att komma, men det är väl det enda negativa jag kan säga om beställningen från www.vistaprint.se . De var ganska billiga också, strax under 200 kr för 500 visitkort med glansig framsida, inklusive frakt och jag fick göra min egen layout helt själv. Men om jag hade valt en utav deras egna hade jag fått det för bara en hundralapp.
De har alltid en massa erbjudanden och jag får flera mail i veckan, lite jobbigt, men vissa av dem är väldigt bra. En gratis stämpel, en gratis t-shirt med eget fototryck, köp 3 betala för 2 billiga almenackor med dina egna bilder och mycket mer. Rekommenderas verkligen :)

Kvaliten försämrades inte ett dugg heller!

Såhär såg mina visitkort ut:

visitkort

Snyggt eller vad? :D Fast jag hittade inte den senaste versionen, måste ha sparat den i någon annan konstig mapp. De jag beställde hade nämligen en rosa blomslinga på också :) Jag blev väldigt nöjd. På bilden är http://psjohanna.blogg.se/ och hennes superfina ponny Alegro :) De finns med på headern också ^^

Visitkorten var typ höjdpunkten på min dag ^^ Och självklart apelsinchokladen och cocacolan :) Sedan shoppade jag ju idag också! Just det. Jag var på Åhléns och köpte mig en supergullig gammelrosa halsduk med en rosett på för 179 kr :) Jag har på mig den nu! Riktigt mysig.
Men skolan var inte så himla rolig. Det är inte kul att gå upp klockan 20 över 5 för att duscha varje morgon innan skolan. Verkligen inte. Och gymnasiet är inte direkt kul, även om samhäll är okej - men det blir ju inte direkt lättare att läsa franska för att jag egentligen inte alls vill läsa det i tre år. Menmen. Meritpoäng.
Skolan är bra i alla fall, det är ju bra :)

hejda

Foton med höstfärger

Hej bloggen ^^
Jag blev väldigt glad när jag kikade in idag, min statisktik har stigit så nu har jag hast ca 11 unika besökare om
dagen i fyra dagar :O Helt gaaaalet mycket. Eller inte ^^

Jag slutade tidigt idag och var hemma vid 2. Solen sken så jag kände att jag var tvungen att gå ut och fota! Nu sitter jag och redigerar dem lite, Picasa är ovanligt trögt och jag hittar ingen bra guide på internet för att göra det som jag vill göra i Photoshop. Helt galet störande.

Jag tog 117 bilder om ni är intresserad av att veta det ^^ Det är ni nog. Väldigt.

Här kommer några bilder :) Kommentera ;)

ett

två

tre

fyra

röda löv, höstfärger

Jag är helt förälskad i det röda trädet på den sista bilden. Det är helt galet att löv kan ha den färgen.
Jag ska nog redigera bilderna lite sedan, om jag orkar :)

hejda

Webbdesign

Jag säljer designer/grafik till bloggar och hemsidor :)

Priserna varierar, men runt 300 kr tar jag för en komplett bloggdesign och kodning till blogg.se. För hemsidor tar jag ungefär det dubbla eftersom allt ska kodas. Du kan kontakta mig på [email protected] :)

Här är lite exempel på grafik som har sålt :)

bild1
bild2

bild3

Och självklart grafiken på min hemsida :) www.thistla.se om ni inte har fattat det ännu ;)

hejda

Ridningen - För alltid eller?

Hejhej :) Godmorgon/Godnatt.
Jag har ingenting annat för mig just nu, förutom att fördriva lite tid framför datorn, så jag tänkte att jag ska blogga :) Och då tänkte jag att jag ska fylla på med en grej som jag glömde nämna i gårdagens inlägg.

Och det är att jag inte rider så mycket längre :)

Jag red hela sommaren och jag tyckte det var kul och så, hästar är så himla härliga djur och när det går bra är det så galet härligt. Men jag ställer skyhöga krav på både mig själv och ponnyn, så det hela blev lite ångestladdat för oss båda. Och sedan började ju skolan halvvägs in i Augusti och jag kände att nej, jag orkar inte med både och.
Verkligen inte.
Det ska ju vara kul att åka ut till stallet och rida, men jag har aldrig riktigt känt något sug efter att göra det. Att rida är kul, men jag hade föredragit om någon mötte mig på parkeringen med en häst som var ryktad, sadlad och framskrittad ^^ Och medan jag red ska denna någon helst mocka i stallet och fixa allt sånt, så att den kan komma och skritta av hästen när jag är klar igen ;) Det vore något ^^

Men nu när jag kommer hem efter skolan så vill jag göra så mycket annat än att åka ut till stallet och rida. Speciellt de veckorna som jag slutar klockan fem i göteborg och sedan inte kommer hem förrän sex på kvällen. Då är jag inte hemma från stallet förrän typ 9, och det är inte roligt. Dessutom är jag så galet trött efter skolan att jag bara vill lägga mig ner och sova i två veckor ^^
Min kompis johanna, som är lite galen på alla sätt ^^, brukar gå upp tidigt när vi slutar skolan och rida innan. Never in my life säger jag om det.

Så det är i stort sätt bara min syrra som rider Cattis nu.
Jag kan rida någon gång ibland, en helg eller när hon inte har tid. Men jag orkar liksom inte ta det seriöst. Men jag gillar fortfarande hästar :) Massor. Inte hästmänniskor dock, men det är en annan sak ^^ Och ett annat inlägg (;

hejda

RSS 2.0