Sista inlägget år 2010

Jag har inte varit så värst duktig på att uppdatera bloggen det senaste. Nej, jag vet. Jag har varit lite lat.

Ikväll är det nyårsfirande hos amanda, det ska bli så satans kul :D

Det är sjukt att år 2010 är slut. Vart tog det vägen? Slutat nian, börjat gymnasiet. Varit i london & spanien. Tog bort Calle, köpte Cattis. Slutade rida, började rida, slutade rida. Fått två nya mobiler. Hittade en sida på facebook som visade alla statusuppdateringar jag gjort 2010. Det har varit ett ganska bra år :)

Jag bloggar mer ordentligt någon gång under lovet sen ^^ Berättar vad jag fick i julklapp osv. Och fixar klart med designen, det ser förjävligt ut nu, jag vet det.

Sadelprovning!

Hej bloggen :)
Jag har varit sjuk sen i torsdags. Inte roligt. Blev inte bättre av att jag var så galet trött och okoncenterad på fredag att jag var tvungen att lämna in två uppgifter till skolan som kunde blivit MVG, men jag var helt snurrig i huvudet så jag vet inte vad jag skrev typ ^^ Aja. Jag är rätt så spänd på att se betygen efter jul. Slutbetyg i  kurser. Det är fan vansinnigt.

Mamma och jonna kom hem från stallet för ett tag sedan. De har provat sadlar till ponnyen. Den dyraste köpte de tydligen. Helt sjuuuukt mycket pengar man lägger ner på hästar och hästprylar. Jag förstår inte hur hockey kan vara i närheten så dyrt?

11000 riksdaler kostade sadeln (!), tur att den var begagnad då. 30000 var nypriset tydligen. Jag försöker fortfarande smälta detta. Hoppas att den är jävligt skön nu då ^^ Jensen, Jansen, någonting var märket. Rolf Göran Bengtsson har tydligen en sån fast i hoppmodell (Y)
30000, det är fan vansinnigt.

"Trevligt sto f-01, ca 165 cm. e. Solos Carex u. Mummy´s Light xx ue. Linacre xx. Haft två föl. Efter det tävlad 0,90 och 1,00 felfritt, startad i debutant fälttävlan. Pris endast 30 000 kr vid snabb affär." www.hästnet.se 

Det kan man också få, om man råkar ha 30000 kronor över. En häst alltså. Aaah.

Det är julafton SNART SOM SJUTTON :D Tagga!!
Och sen är det nyår. Och så börjar vi på 2011. Då har jag gått på gymnasiet i en termin. Gaaaalet. Det känns mer som två veckor eller något. Vart tog tiden världen?

Jag vill åka till london :)

Ska fixa med designen sen också när jag får tid :)

Om en vecka är det jullov!

Och det är typ allt jag kan tänka på :D Jul<3 Fast det är typ julavslutning på tisdagen. Får se om jag tycker det är värt att åka in för en och en halv timme när det tar typ 3 timmar att ta sig till stan och tillbaka. Onödigt. Hellre en lovdag till. Det är galet vilka korta lov vi får i denhär skolan. Först började vi efter sommarlovet en vecka innan alla andra och nu slutar vi två dagar innan jul. Inte okej. Vi ska börja direkt efter nyår också. På en fredag. Vilken skola börjar på en fredag? Vad är poängen med det? Hela helgen kommer bli fucked up. Men jag och Ellen ska nog gå på bio på fredagen så det blir nog en bra dag ändå :)

Men herregud, jag börjar redan prata om när lovet är slut. Det har inte ens börjat ännu. Jag tänker fan stanna hemma i två månader efter jul :)

Det var inte lätt att gå upp i morse alltså, jag avskyr verkligen ojämna(?) veckor när jag går tidigt. Måste vakna vid halv 6. Kvart över 5 om jag ska duscha också. Inte kul. Och vi har galet mycket att göra i veckan nu. Jag behöver verkligen sova lite. I alla fall inte sitta på bloggen och skriva ett helt onödigt inlägg, men nu gör jag det i alla fall :) Min romananalys är nästa klar. Men jag fattar inte hur jag ska få den till att bli 2 sidor? Verkligen inte. Jag har skrivit massor, men det är bara 1 sida än så länge. Blä.
I eftermiddag är det idrott och då ska jag kunna stabilt sidoläge och HLR typ. Om människan har en nackskada ska man inte röra honom. Det har jag lärt mig. Vi har inte haft MT på denna idag. Tråkigt. Hoppas vi får två tillfällen imon :D Nu slutar jag :)

Foto: Solig vinterdag

God morgon bloggen! Idag är det en fin dag. Snön ligger visserligen fortfarande kvar, men solen skiner :D Det är väldigt vackert ute. Hade det varit varmare hade jag gått en bit och fotat, men nu tog jag bara några bilder utav de fula träden framför huset :)

hejda

Jag vill vara en ballerinaHar du sett denna bilden någon gång? Jag ser den hela tiden, och varje gång så tänker jag på när vi satt i datarummet i gullhögen. Linn sa att "hon dansar åt vänster såklart." Så jag kollade, och hon dansade för sjutton åt höger. Alla andra tyckte vänster. Det var typ dagens samtalsämne. Jag tycker fortfarande att hon dansar åt höger, jag kan inte ens föreställa mig att hon dansar åt vänster. Så himla wierd. Nu har jag i och för sig bara klippt ihop dessa bilder och animerat dem själv, det är inte den riktiga ballerinan. Men ändå ^^

& på tal om ballerinor - varför tvingade min mamma mig inte att dansa balett? Jag ska lätt göra det med mina ungar, satan va bra det hade varit att vara så vig! Jag kan omöjligt nå mina fötter om jag sträcker mig ner, inte ens en fot om jag sitter ^^ Det är pinsamt nästan ^^

hejda


Och det var den lördagen det!

Hejhej :)

Imorgon är det den 3:e advent om ni nu har missat det! Herrejävlar, hur kunde tiden gå så galet fort? Det känns som typ 10 år sedan jag slutade gullhögen - men såhär års förra året gick jag fortfarande där. Och det känns som galet länge sen jag började i Jensen. Vart sjutton tog september oktober och november vägen? Jag förstår inte. Nu sitter jag i alla fall här, ska snart få slutbetyg i tre A-kurser, första året på gymnasiet, hundrafemtio mil bort från Agnes, insöad och längtar efter julafton. Snart lär jag ju vara pensionerad?

Anledningen till att jag helt plötsligt började fundera över tid var att jag skulle sätta mig och skriva ett julkort att skicka till Amerika och berätta vad som hänt under året. Då undrade jag vad jag hade gjort 2010 och så berättade mamma om värsta roliga facebook-app! Den valde slumpvis ut statusar från facebook som jag skrivit under året.Den var värsta ful, asdålig JPEG-kvalite, men ändå ^^
Jag kommer så väl ihåg media-grejen, bildspelet.
Och Alice i Underlandet. Kommer fortfarande ihåg reklamen ^^
Bästa dagen i mitt liv dock, det som agnes skulle fota och det som skulle få folk att häpna på engelskan kan jag dock ine komma ihåg vad det var. Kanske. Möjligtvis person-porträttet vi skulle skriva på engelskan. Det är det enda jag kan tänka mig som jag kommer ihåg.
Mariestad, floby, och att vara ensam i johannas hus är också saker jag kommer ihåg. Värmen på tävlingarna. Herregud, det var galet.

2010 har varit ett sammanfattningsvis bra år :)
Men jag kan fortfarande inte komma på vad jag ska skriva i julkortet. Blä. Om att jag börjat gymnasiet (men vad sjutton är motsvarigheten i USA?) och varit i Spanien typ.

Aja.

Jag ska skriva lite på historian också, någon gång fram emot midnatt eller så ^^ Inte nu i alla fall. Flirt-liscens-reklamen på Spotify suger. Hårt. Imorgon eftermiddag ska jag pierca min navel :D Det har regnat idag. Varit plusgrader. Och sedan snöade det. Nu är det mörkt. Jag kommer bryta flera ben imorgon när jag ska gå ut. Is och mej är inte vänner.

hejda

Och helt plötsligt tog tiden slut

Jag skrev ett väldigt deppigt inlägg med lite klagomål om alla uppgifter som skolan skickat med mig hem över helgen, men jag raderade det. Det blev lite tråkigt kände jag :) Det är fredag nu och på fredagar ska man inte tänka på skolan utan vara glaaaad! 

Jag älskar fredagar.
Men inte för att det är idol på tv. Okej? Jag ska inte se idolfinalen ikväll. Jag ska inte blogga om det över huve taget eftersom det är så galet tråkigt och enda anledningen till att de fortfarande sänds är för att Tv4 vill tjäna pengar på samtalen. Kändisarna blir ju ändå bara B-kändisar förutom några mycket få undantag. Denna säsongen har jag lyckats - jag har inte sett ett enda avsnitt utan bara två sångare som johanna tvingade mig se för några veckor sedan. Den enda idol därifrån som faktiskt var bra var Måns. Min måns :)

Nu har just ätit en Ben & Jerry och sett på nyaste avsnittet av Vampire Diaries (som för de som missat detta finns uppladdade på världens bästa facebook-page som jag kanske kan berätta namnet på om ni ber snällt ;) ), ska se nyaste avsnittet av legend of the seeker på www.surfthechannel.com nu och sedan läsa Vampire Diaries 1 på engelska och sova väldigt länge imon :) Eller nej. Det var visst en massa saker jag skulle göra imon. Blä. Jag har en ide - vad sägs om att göra dygnet 30 timmar långt så man hinner sova lite?

hejda


Dagen idag var som följande lyder

Hejsan BLOGGEN ;)
Som vanligt när jag har mycket bättre och mer viktiga saker att göra så väljer jag att uppdatera min älskade blogg! Den viktigare saken som idag borde tas hand om genast är Veckans nyhet, det är på mig (och min johanna) som lotten har fallit på denna veckan att hitta en nyhet och analysera denna efter analysmodellen och sedan presentera den i ett muntiligt föredrag för våra kära klasskamrater. Ni förstår varför jag föredrar att sitta framför min skärm och blogga va? Aaaam. Kan tänka mig det. Johanna och jag ska i alla fall snacka om Wikileaks som det har stått mycket om i tidiningen nu, och han Julien Assange, eller vad han hette. (Bra att jag har stenkoll på detta) Själv fick jag reda på dethär med Wikileaks i tidsdags. Igår alltså. Johanna trodde jag vart lite retard när jag ba Hööööö? när hon började snacka om det ^^ Och det är jag nog. Men nu är jag insatt! Inte nog insatt för att skriva veckans nyhet dock. Aja. Jag får väl sätta mig någon gång fram emot midnatt ;)

Gud så jag blabblar. Man kan ju tro att jag inte har några mänskliga personer runt omkring mig som jag kan prata med, men så är inte fallet. Mitt språk idag? Vad är grejen? Jag är nog lite trött. Vilket inte är konstigt. Kom hem vid 7 idag. Inte kul. Hade egentligen bara en lektion mitt på dagen, men så var det amesty-möte klockan 4 och det gick jag och johanna på.
Det är värsta intressant. Mänskliga rättigheter är verkligen något som jag tycker är viktigt att uppmärksamma och främja här i världen. En ungdomsgrupp ska de bilda på Jensen. Jag ska vara med (Y) Jag vet inte vad som har hänt med mig riktigt, jag känner inte igen mig själv när jag tittar tillbaka på den skoltrötta ungen som slutade nian med galet låga betyg i jämfört med vad jag kunde haft om jag ansträngt mig. Nu bara ungdomsgrupper och är med på öppet hus för skolan utan något kompledigt eller så!

Ursäkta mig för att jag bara tjatar på. Gudars.
Aja.

Nu blir det lite bilder som vi alla älskar!

sandra gustafsson, header

Sandra Gustafsson, som är min klasskompis både nu och var ett tag i högstadiet också, fick en ny bloggheader utav mig. Fin eller hur? Ja såklart :D Ni kan ju besöka hela hennes blogg för att se hur den ser ut ihop med hennes design, för bara som header ser den lite bakom flötet ut! www.sandragustafsson.webblogg.se är adressen dit!

johanna petersén stark, header, psjohanna
Och här är johannas blogg, som också har fått ett nytt utseende skapat utav duktiga mig ;) Bakgrundsfärgen är inte babyblå för alla retards som tror det. Den är vinterblå, eftersom det är snöstjärnor på. Och jag ska göra något åt att jag bara har sommarbilder på johanna snart har tänkt mig. Måste bara hitta en dag där vi båda är lediga och när solen skiner. Men molnen verkar ju aldrig försvinna och jag blir så himla demprimerad av att det ska vara vinter :(

Aja. Det var det det. Nu måste jag återvända till Wikileaks och se till att få gjort det.

hejda

Tvserier och Twitter!

Måste rätta det förra inlägget - Alla (utom jag) väntade förjäves på en vit VINTER. Inte en vit snö.

Just nu ser jag på 2 ½ men. En favoritsyssla och något av en traditon klockan 9 på söndagskvällar. Jag älskar den serien alltså ^^ Och efter dubbelavsnitt på sexan så blir det scrubs, den nya säsongen och weeds, också den nya säsongen. Jag älskar de serierna också ^^ Imon är det mer 2 ½ men, chuck, scrubs, how i met your mother och my name is earl. Haha, jag, ha något liv? Näääh, vaddå, hur skulle jag ha tid med det? ^^

Har jag berättat tidigare att jag inte tycker om snön? Aaah. Jag anade det. Jag klagar ganska mycket på snön. Förhoppningsvis försvinner den fortare då. Det vore önskvärt att den bara steg upp från marken och sögs in i molnen igen, så de kunde flyga bort till israel och där där de har " för varmt ". Hur kan det vara för varmt? Om det skulle börja brinna här nu hade jag tagit en kanna bensin och ett par grillkorvar och gått fram till elden för att värma mig.
Men om nu slask är det enda villkoret till att snön ska försvinna så visst kan jag stå ut med det. Fast då måste jag köpa mig ett par skor. Hittar inga rosa hunterstövlar tyvärr, de tillhör förra sommarkollektionen tydligen, så det är inga butiker som säljer dem längre. Jag ska gå och köpa ett par uggs på lunchen imon, och så önskar jag mig hunter i födelsedagspresent istället. När vårkollektionen har kommit ut.

Nu tog reklampausen slut så nu återvänder jag till tv:n och colan. Det är så jävla roligt, önskar att ni såg detta alltså ^^ Berta spelar ut Charlie & Alan mot varandra och Jake är en sån gaaaalet rolig unge ^^

Ny reklampaus!
Jag skulle kunna skriva en bok om hur mycket jag älskar mina tv-serier ^^

Men det var inte detta jag skulle tjata om. Jag skulle skriva ett kort inlägg om att twitter suger egentligen. Tänkte öppna ett konto idag, sådär fem år efter alla andra, och då var twitter.com/thistla upptaget. Hur fan händer det eller? Ofta inte Thistla är ett helt unikt namn? Det finns inga andra träffar på facebook och det är bara jag på googles första sida. Och så kommer någon dum idiot, som dessutom är ful, på att "Hey, jag ska heta thistla på twitter bara för att." Det gjorde mig inte glad. Annathistla blev jag tvungen att heta nu, men jag är så irriterad att jag funderar på att skita i twitter -.-

Ni har antecknat allt hoppas jag?

Bloggrenovering på G!

Hejhej :)
Ben & JerrysBen & JerrysBloggar ifrån skolan igen. Det är frustrerande att tangentbordet är så himla litet och ovant från min stora dator hemma. Och FN-tangenten sitter längst till vänster i hörnet - Ctrl brukar sitta där hemma, så jämt när jag ska kopiera något trycker jag på FN. Galet störande. Jag känner att min blogg är så himla intressant. Oh men jag vet. Verkligen. Väder/ointressanta-saker-som-jag-gör-just-nu. Mmmmh :) Men jag vet inte vad jag ska blogga om! Ni kanske vill läsa mitt soarbete om Kongo? Nej, jag trodde inte det. Jag är nästan klar nu, det är gött i alla fall. Ska sätta mig och skriva klart konsekvenser, lite på åtgärder och avslutningn när jag kommer hem idag. Vi slutar om en halvtimme. Sen har jag matte i en timma och historia i två. Och sen slutar jag och då är det freeeeeedag :D Det betyder ben n' jerrys glass och ett nytt avsnitt av the vampire diaries på webben :) Så galet spännande är serien. Förra avsnittet om Katarina Petrova (Katherin Pierce) var så spännanade att jag dog lite! Sorgligt är det att Elena & Stefan inte är ihop längre :( Dom ska vara tillsammans så jag kan få Damon (A)

Som sagt. Väldigt seriös är jag med att blogga. Aaaa. Johanna fick en ny design igår. Se den på www.psjohanna.blog.se , jag blev nöjd :) Jag ska också få en ny design. En något smalare hade jag tänkt, med inlägg på 700 px och högerspalten 180 px. Istället för 800 och 200 som nu. Det blir lite väl brett på små skärmar. Den blåa rosen i mitt förrförra inlägg hade jag tänkt använda. Det ska bara bli en tillfällig vinter-design. För i februari tänker jag låtsas att det är vår och varmt även om det är snö och kallt.

hejda

Fototema: Den nya istiden

Någon som har sett Day After Tomorrow? Det är en hemsk film. En utav mina värsta mardrömmar på duken. Helt vidrig. Världen går under. Inte på något coolt sätt med massa action-effekter utan med is och snö. En ny istid. Fatta va hemskt?
Okej, jag är lite ironisk. Det är ingen mardröm direkt. Men bara tanken på snö får mig att rysa -.- På vägen hem från skolan idag så var det en stund där när jag tänkte Åh va vackert det är. Men sedan frös min högerhand till is när jag skulle fota, så det var bara under en bråkdels sekund jag tänkte så. Oroa er inte ^^ Men nu, såhär på bild, så ser det riktigt fint ut. Ja. Ni skulle bara känna hur det är utanför dörren. 20 minus igår, bara 17 idag. 12 minus nu, mitt på dagen. Gör det till vår snälla!

vinter, alingsås

vinter, alingsås, fågel

vinter, alingsås, istid

vinter, alingsås, istid

Jag gillar inte detta nya klimatet något vidare. Det har ju aldrig varit snö i sverige förut typ. Mamma pratar om någon sånhär vinter när jag var liten, men sedan dess har ju alla (utom jag) väntat förjäves på en vit snö. Det är inte tillåtet att gilla snö eller is eller kyla! Nu ska jag svepa in mig i en filt och se på lite tv. Synd att jag inte har någon cola hemma. Och för att sörja det lite, och lätta upp stämningen lite här i inlägget så lägger jag upp en helt otrolig bild som väcker väldigt starka känslor hos mig ^^

coca-cola, cocacola, cola

hejda

RSS 2.0